Mung Panggonan Paling Apik Kanggo Tuku Panganan Kaleng Paling Apik

Kanggo njupuk kanca kanggo ngombe utawa ngombe

Pabrik kita bisa nyedhiyakake daging kaleng sing disesuaikan lan macem-macem produk kanthi isi daging sing beda.Kita nggunakake teknologi paling canggih kanggo njamin kesegaran, nutrisi lan rasa produk kita.Produk kita akeh digunakake ing restoran, supermarket lan rumah tangga ing saindenging jagad.

wilayah kerja

Kita wis fokus nyedhiyakake panganan sing berkualitas kanggo para pelanggan luwih saka 10 taun.Kanthi teknologi lan peralatan canggih, kita ngarahake ngasilake panganan sing aman lan sehat kanthi nilai nutrisi sing sugih.Kabeh bahan sing digunakake ing proses produksi kita cocog karo standar industri sing ditetepake dening panguwasa sing relevan.Kita usaha kanggo nyedhiyani layanan banget kanggo gawe marem kabutuhan saben customer kang nalika tetep munggah karo tren paling anyar ing industri.

  • Pengalaman Profesional

    Pengalaman Profesional

    Kontrol Kualitas sing Ketat, ngasilake Penjualan Langsung, ora ana Margin Keuntungan Perantara, kanthi Pengalaman Produksi Rong Puluh Taun, kita wis nyedhiyakake Produk Berkualitas lan Layanan Profesional Kanggo Pelanggan Ing Luwih saka Rong puluh Lima Kabupaten lan Wilayah.

  • Sertifikat Kesehatan

    Sertifikat Kesehatan

    Kita duwe HACCP, Sertifikat ISO, Sertifikat Kesehatan lan Sertifikat Asal.

  • Wide Plant Area

    Wide Plant Area

    Kita duwe wilayah sing jembar kanggo produksi, kanthi peralatan modern lan teknologi canggih.Nawakake proses produksi sing efisien lan produk berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Staf profesional lan darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik.

  • Keanekaragaman Produk

    Keanekaragaman Produk

    Pabrik kita duwe macem-macem produk daging kaleng sing bisa dipilih pelanggan.Kita nawakake macem-macem rasa lan bahan sing cocog karo kabeh rasa, uga pilihan sing digawe khusus sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Kanthi pilihan rasa, gaya, lan ukuran sing saya tambah akeh, ana sing kasedhiya kanggo kabeh wong ing pabrik kita!

babagan

sapa kita

Pengalaman Sampurna & Layanan Kualitas Tinggi

nemu layanan kualitas dhuwur

Gabung karo Kita

Gabung karo Kita

Yen sampeyan nggoleki kesempatan sing nyenengake lan karir sing bermanfaat ing produksi kaleng, gabung saiki!We offer gaji competitive lan jam fleksibel uga keuntungan gedhe.Kanthi tim ahli sing berpengalaman, kita njamin produk kualitas apik sing asale saka bahan sing paling seger.Gabung karo kita dina iki kanggo nggawe panganan kaleng sing apik kanggo kesehatan!

maca liyane
OEM & ODM

OEM & ODM

Layanan OEM&ODM kanggo panyedhiya daging kaleng kalebu produksi bahan khusus, kemasan lan label khusus, merek pribadi lan liya-liyane.We are darmabakti kanggo nyediakake produk kualitas unggul sing nyukupi syarat unik.Tim teknik trampil kita ngembangake solusi inovatif sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan.

maca liyane

perusahaan nwes

  • Pameran Pangan Xi'an

    Sichuan Huiquan Canned Food Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur panganan sing adhedhasar ing Provinsi Sichuan, China.Kita seneng ngumumake partisipasi anyar ing Pameran Pangan Xi'an, salah sawijining acara industri panganan sing misuwur ing negara kasebut.Pameran Pangan Xi'an...

    maca liyane
  • Canton Fair

    Ing Mei, kita, Sichuan Huiquan Pabrik Makanan Kaleng, melu ing Canton Fair.Perusahaan kita adhedhasar ing provinsi Sichuan lan kita spesialis ing produk panganan kaleng berkualitas tinggi.Ing pameran kasebut, kita ngenalake macem-macem produk panganan kaleng kalebu daging nedha awan pitik kaleng ...

    maca liyane
  • Pameran Pangan Nanjing

    Sichuan Huiquan Canned Food Co., Ltd. melu ing Nanjing Food Expo dina iki lan nampilake produk daging nedha awan kaleng kanggo pelanggan potensial.Tim kita antusias ngenalaken produk-produk berkualitas tinggi kanggo pengunjung sing mampir ing booth.The pameran menehi kesempatan banget ...

    maca liyane

kategori populer